Csúcstechnológiás gépek

2019. október 25.

A Duna Csoportnak országosan jelenleg a mélyépítés teljes spektrumát lefedő területi igazgatóságai vannak, az autópálya építésekhez pedig külön projektirodákat hozott létre. Ezeket 20 főépítés-vezetőség és projektiroda, 11 aszfaltkeverő telep, 8 mobil betonkeverő, 2 kőbánya, 1 emulziógyárt, 1 útépítési laboratórium és számos innovatív technológiával felszerelt gép szolgálja ki.

Az itt alkalmazott innovatív megoldások mellett cégünk gépparkja is a legkorszerűbb eszközökkel, technológiákkal van felszerelve, melyek elengedhetetlenek a minőségi és hatékony munkavégzéshez az új utak építésekor, illetve a régi utak felújításakor.

 

Pilisi mobil betonkeverő
 

Óránként akár 500 tonna beton termelésére is alkalmas ez a mobil betonkeverő, mely mobilitásának hála országszerte biztosíthatja a friss alapanyagot az útalapok létrehozásához.

 

Ceglédberceli aszfaltkeverő

 

A betonkeverő mellett az aszfaltkeverő is kiemelt szerephez jut az útépítés során, így itt is fontos volt a mennyiségi és minőségi gyártásra képes eszköz beszerzése cégcsoportunk számára. Az óránként akár 350 tonna aszfalt termelésére is alkalmas eszközt a vezérlőből felügyelik, hisz a gyártást számítógép irányítja, így biztosítva a mindig azonos minőségű aszfaltot.

 

3D automata finisher


A beton és aszfal terítésére is alkalmas 3D automata finisher lehetővé tesz a még pontosabb munkavégzést, hisz a Navitronic Leica PaveSmart vezérléssel ellátott, VÖGELE szintvezérelt, automata finisher alkalmazásával projektjeink során kizárhatjuk a személyi hibákat.

 

Földmunkagépek
 

Már a földmunkák során is kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a precizitásnak, így kotróink, dózereink és grédereink is a legmodernebb technikával vannak felszerelve. Az útépítés kezdetét jelentő földmunkák monstrumai – például a 3D duál GNSS rendszerű, automata kanárvezérléses kotrógép és a 3D duál GNSS rendszerű dózerek - ma már az innovatív technológiának hála hihetetlen pontossággal dolgoznak, ennek is köszönhető, hogy cégcsoportunk mindig, mindenhol minőségi munkát végez.

 

A fenti technológiai újítások is mutatják elkötelezettségünket az innováció, a fejlődés és a minőségi útépítés iránt.