Hírek


2018. január 30.

A Duna Aszfalt ismét a legmegbízhatóbb vállalatok között

Sorozatban negyedik alkalommal érdemelte ki a Duna Aszfalt Kft. a pénzügyileg legstabilabb cégeket elismerő Bisnode tanúsítványt.


A Bisnode minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Az elismeréssel a Duna Aszfalt a magyar cégek azon 10 százalékába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak. 

A Bisnode nemzetközi cégminősítő egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján vizsgálja a vállalkozások pénzügyi stabilitását és üzleti megbízhatóságát. A vállalkozások minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. A Duna Aszfalt sorozatban negyedik alkalommal érdemelte ki a Bisnode elismerését, amellyel a magyar cégek mindössze 9,82 százaléka rendelkezik.

 „Nagy örömünkre szolgál, hogy már negyedszer kaptuk meg ezt a nívós elismerést. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, és büszkeséggel tölt el minket a tény, hogy ezt egy objektív cégminősítés is megerősíti és elismeri. A jövőben is arra fogunk törekedni, hogy filozófiánkkal és üzleti döntéseinkkel kiérdemelhessük ezt a tanúsítványt.” – mondta el Lehel Zoltán, a Duna Aszfalt Kft. innovációs főmérnöke és szóvivője.

A Duna Aszfalt a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, amellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 százaléka rendelkezik, és azt jelzi, hogy a céggel az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Több száz munkavállalónk és alvállalkozóink is elégedettek velünk, hiszen pénzügyi stabilitásunknak köszönhetően mindig időben kapnak fizetést. A Bisnode minősítés ráadásul nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, és büszkén állíthatjuk, hogy a Duna Aszfalt a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak. ” – hangsúlyozta Lehel Zoltán.