Hírek


2022. június 27.

MI IS AZ A SZABADEGYETEM?

A hely, ahol megismered a jövő infrastruktúra építőit, ahol bejárhatod az ország legizgalmasabb út- és hídépítés projektjeit, ahol a projektbejárások után bor- és sörkóstolón is részt vehetsz, ahol a BIM nem csak három betű lesz, hanem valóság!


Köszöntünk azok között, akiket a Duna Csoport meginvitál a harmadik nyári Szabadegyetemére!

Idén már harmadik alkalommal szervezzük meg az építőmérnök hallgatók almamáterét, a Duna Group Szabadegyetemet. A felszabadult hangulatú, szakmai rendezvénysorozatunk célja, hogy már a hallgatói évek alatt személyesen is összeismertessük egymással a jövő infrastruktúra építőit.

A Duna Group Szabadegyetem négynapos programsorozata a meghívottak számára teljes mértékben ingyenes!

Az eseményen résztvevőknek lehetőséget kívánunk adni arra, hogy betekintést nyerhessenek az infrastruktúra építési szakma kulisszatitkaiba, miközben várhatóan az egész életükre szóló ismeretséget köthet mindenki a meghívott öt egyetem hallgatóival.

A Duna Group Szabadegyetemet idén is a lehető legérdekesebb programokból állítjuk össze, és ezúttal is központi szerepet szánunk az innovációnak, azon belül az infraBIM-nek. Ennek megfelelően bejárjuk az ország egyik legjelentősebb hídépítési projektjét Pakson, majd ellátogatunk az európai szinten is kuriózumnak számító ZalaZone tesztpályára. Idén előszőr a Duna Group Tehetséggondozás is bemutatkozik, ami az ország legkomplexebb mérnökképzése az egyetemi képzés mellett.

Az iparági témák mellett a csapatépítés is teret kap a hosszú hétvégén: ennek kereteit a sör- és borkóstolás, valamint a gasztronómia adja.

A Szabadegyetemet idén is egy oklevél átadásával zárjuk, mely birtokában nem csak a Duna Group Tehetséggondozási programjába tudnak jelentkezni a hallgatók, de a június 30-ig jelentkező első 50 regisztrálókat egy Szegedi Ifjúsági Napok bérlettel is jutalmazzuk.

Várjuk a rendezvény sikerességét támogató jelenléted!      
Út-? Híd-? Vízépítés? Itt a helyed!

​Helyszín: BME, Kármán Tódor Kollégium
Időpont: augusztus 11-14.
Ellátás: teljes
Részvétel: ingyenes, de regisztrációhoz kötött
Regisztráció: ezen a linken

Főszervező: Kincses Péter, szabadegyetem@dunaaszfalt.hu